Kiemelt képgalériánk

A Magyar dal napja Hévízen, 2014

2014. szeptember 14.


nézze meg képeinket!

Kiemelt tudósításunk

Selmeczy Zsuzsanna, a Jobbik keszthelyi képviselő-testületi képviselője, illetve polgármester-jelöltje múlt heti sajtótájékoztatóján (Ahogy a korábbiakra, úgy lapunk erre sem kapott meghívást. - A Szerk.) elhangzottakra reagált hétfőn Ruzsics Ferenc, a város polgármestere.

Csupán kampányfogás

2014. augusztus 18.

bővebben!


Legyen a kezdőlapom Hozzáadás kedvencekhez Kapcsolat RSS hírolvasó 2014.09.24., szerda - Gellért,Mercédesz

Videós hírek

Főpróba a Balaton Színházban - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A 9. Táncpanoráma első napján a Honvéd Táncszínház Ballada című előadásának próbáján jártunk.

Gerinciskola a hévízi kórházban - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban csaknem másfél évtizede sikeresen működő, komplex felvilágosító program a gerinciskola, amely mára a mozgásterápia szerves részévé vált, nagyon népszerű a betegek körében. Elméleti ismereteket és a mindennapi életre szánt gyakorlati tanácsokat tartalmaz. A részletekbe Varga Terézia, a kórház vezető gyógytornásza avatja be a nézőket.

Indul az új évad a Balaton Színházban - VIDEÓ

2011. szeptember 20.
A keszthelyi Balaton Színház öt előadásból álló felnőtt bérletsorozata igényes szórakozást kínál, megfizethető áron a 2011/2012-es színházi évadban is.

Szüret Gyenesdiáson - VIDEÓ

2011. szeptember 12.
Gyenesdiás Önkormányzata, intézmények, civil közösségek hagyományos – szezonzáró – rendezvénye a hegyközségi településekre jellemző szüreti felvonulás és az azt követő folklórműsor.

Kihívások és megoldások a hévízi kórházban - VIDEÓ

2011. szeptember 10.

Helyére kerül a Szentháromság-szobor - VIDEÓ

2011. szeptember 08.
Az eredetileg vállalt, novemberi határidő közeledtével a Fő téri munkálatok gyorsabban és látványosabban zajlanak, mint ahogy eddig láthatták a városlakók és a turisták. Ruzsics Ferenc Keszthely polgármestere elmondta: a napokban megérkezik a restaurált Szentháromság-szobor, s már készülnek az alapozási munkálatok.

Új igazgató az Asbóth-iskolában - VIDEÓ

2011. szeptember 07.
A 2011/2012-es tanévtől új igazgató, Csótár András vezeti a keszthelyi Asbóth Sándor-középiskolát, miután Szemes Péter nyugdíjba vonult.

Keszthely-Klassz - Egyedülálló fesztivál Keszthelyen - VIDEÓ

2011. szeptember 06.
Számos híres előadó fellépésével rendezték meg augusztusban a Keszthely-Klassz Fesztivált és Mesterkurzust Keszthelyen.

Táncpanoráma Keszthelyen - VIDEÓ

2011. szeptember 04.
Kilencedik alkalommal várja a táncok szerelmeseit, illetve a táncelőadások iránt érdeklődőket szeptember 15-től a Balaton Kongresszusi Központ és Színházban a Keszthelyi Táncpanoráma. A repertoárban négy olyan előadás található, amely a Nemzeti Táncszínházban minden alkalommal nagy sikert arat. A három nap fellépői: Honvéd Táncszínház, Budai László és vendégei valamint a Szegedi Kortárs Balett.

Filmfesztivál Keszthelyen - VIDEÓ

2011. szeptember 04.
Nyolcadik Balaton-filmfesztivál Keszthelyen! Időpont: 2011. szeptember 7–10.

Az örök farmer - VIDEÓ

2011. szeptember 02.
Az örök életű farmer címmel időszaki kiállítás nyílik a Balatoni Múzeumban szeptember 3-án 14 órakor. A vendégeket köszönti: Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő és Havasi Bálint múzeumigazgató. A kiállítást megnyitja: Méri Edina néprajzkutató

Megkezdődött az egyeztetés - VIDEÓ

2011. augusztus 29.
Zalában megkezdődött a megyei önkormányzat kezében lévő vagyon és feladatrendszer állami kézbe adásának előkészítése, ami 26 intézményt és mintegy 3.300 dolgozót érint.

Borfesztivál Hévízen

2011. augusztus 18.
Augusztus 17-én kezdődött és 21-ig tart a XVII. Hévízi Borfesztivál, mely rengeteg koncerttel, szórakoztató programokkal, és természetesen a „főszereplő” helyi, térségi borokkal várja a közönséget Hévízen.

Keszthelyi Borünnep, 2011

2011. augusztus 12.
A XIX. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep, Keszthely, augusztus 3–7.

Jazz-est Balatongyörökön - VIDEÓ

2011. augusztus 11.
A Jass Fiesta augusztus 4-i rendezvényén Barabás Lőrinc és a Kalimutu Jazz Band lépett fel Balatongyörökön a Móló café előtti téren.

Szépül a keszthelyi főtér - VIDEÓ

2011. augusztus 09.
Lassan a fél évhez közeledik a Fő téri rekonstrukció, azonban nem várt akadályok nehezítik a munkálatokat. A polgármester reméli, hatékonyabb szervezéssel tartani tudják a határidőket, és az időjárás is kedvező lesz.

Új irány a hévízi Hunguest Hotel Heliosban - VIDEÓ

2011. augusztus 09.
2002 óta népszerűsíti Hévizt Joós Adél, a Hunguest Hotel Helios és Panoráma igazgatója.

Megnyílt a Borutca Keszthelyen - VIDEÓ

2011. augusztus 04.
A 19. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnepnek az idén is a festői Balaton-parti sétány ad otthont augusztus 3–7. között. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere. A rendezvényt megnyitotta Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Pletykafészek - Bemutató - VIDEÓ

2011. augusztus 03.
Az előadás igazi felhőtlen szórakozást kínál, melyet a szereposztás szavatol. Liptai Claudia és Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter és Simon Kornél, Básti Juli és Scherer Péter, valamint Bertalan Ági és Schmied Zoltán alakítják a főszereplő négy házaspárt.

Mondj igent a Fő téren! - Belvárosi esküvő

2011. augusztus 01.
Július utolsó szombatján rendezték meg az első belvárosi esküvőt Keszthelyen, ahol a korábban meghirdetett felhívásra jelentkező fiatalok közül egy keszthelyi pár mondhatta ki a boldogító igent.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  22
kultúra
  56
sport
  44
életmód
  47
környezetvédelem
  17

Hirdetés