Videós hírek

Átadják az új csomópontot Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 22.
Szerdán adják át a körforgalmat a Kossuth–Deák–Szent Miklós utcák csomópontjában. Megfelelő tömörségű az új útpálya – mondta kérdésünkre Ruzsics Ferenc polgármester. Elkészült egy gyalogos-átkelőhely is a Deák Ferenc utcában, így könnyebben lehet eljutni a temetőhöz.

Természetgyógyász nap Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 11.
November 11-12-én rendezik meg a III. Természetgyógyász napot Keszthelyen. A programokról Csengei Ágota igazgatóné mesél.

Főzzünk együtt! - Fűszeres halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel (+ borajánló)

2011. november 10.
Mediterrán menüt állított össze Meiszner Katalin természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó Főszeres, sütőben sült halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel, sült füge, mediterrán saláta és petrezselyem saláta. A bort Pampetrics György borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Programajánló az őszi szünetre - VIDEÓ

2011. október 29.
Filmvetítéssel, tökfaragással, tökgurító bajnoksággal várja a fiatalokat a Balaton Színház az őszi szünetben. A programokról részletesen Csengei Ágota igazgató beszél.

Főzzünk együtt! - Sertésszűz mustmártáson, mazsolás rizzsel (+borajánló!) - VIDEÓ

2011. október 27.
A vonyarcvashegyi Taverna étterem séfje tanít meg bennünket egy ízletes őszi menü elkészítésére. A hozzá illő bort Pampetrics György keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Október 23-ra emlékezünk - VIDEÓ

2011. október 18.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére városi ünnepséget rendez Keszthely. A programról Csengey Ágotát, a Balaton Színház és a Goldmark Károly Művelődési Közpot igazgatóját kérdeztük.

Mofetta - Új kezelés Hévízen - VIDEÓ

2011. október 13.
Új kezelés Hévízen, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban. A mofettáról dr. Hontvári Lívia, a kórház belgyógyász szakorvosa beszél a Monitornak.

Látványos munkálatok a keszthelyi főtéren - VIDEÓ

2011. október 09.
Több helyszínen is folyik a munka a keszthelyi főtéren.

Könyves Vasárnap - VIDEÓ

2011. október 07.
Október 9-én ötödik alkalommal rendezik meg a keszthelyi Fejér György Városi Könyvtárban a Könyves Vasárnapot. A programokról az igazgató, Beke Judit mesél.

Problémák a körforgalommal - VIDEÓ

2011. október 06.
Keszthely új csomópontjában a munkálatok után megindult az autóforgalom, majd később újra lezárták. Mi ennek az oka? Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere beszél a problémáról.

Főzzünk együtt! - A háromszínű menü

2011. október 05.
Őszi menüt állított össze Meiszner Katalin természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó, amelyben megjelenik a sütőtök, cékla, és a még rendelkezésre álló leveles zöldségek, rizs, vagy valamilyen más gabonaféle, némi diófélével, vagy magokkal kiegészítve. Mindezen zöldségek igen sokoldalúan elkészíthetőek. Zene: Varga Endre

A keszthelyi triálosok - VIDEÓ

2011. szeptember 28.
A keszthelyi First Section Trial Team edzésén jártunk.

Átszervezés előtt - VIDEÓ

2011. szeptember 26.
Változik a megyék és a megyei önkormányzatok helyzete 2012. január elsejétől. Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke beszél az új helyzetről.

Hévízi termelői piac - VIDEÓ

2011. szeptember 24.
Kedden és szombaton délelőtt, csütörtökön esténként várja vásárlóit a hévízi, környékbeli termelők kizárólag természetes alapanyagokból készült, minőségi élelmiszereit és kézműves termékeit árusító termelői piac.

9. Keszthelyi Táncpanoráma, az érzelmek fesztiválja - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A 9. Keszthelyi Táncpanoráma három napján a Honvéd Táncszínház, Budai László és vendégei valamint a Szegedi Kortárs Balett lépett fel a Balaton Színházban.

Főpróba a Balaton Színházban - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A 9. Táncpanoráma első napján a Honvéd Táncszínház Ballada című előadásának próbáján jártunk.

Gerinciskola a hévízi kórházban - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban csaknem másfél évtizede sikeresen működő, komplex felvilágosító program a gerinciskola, amely mára a mozgásterápia szerves részévé vált, nagyon népszerű a betegek körében. Elméleti ismereteket és a mindennapi életre szánt gyakorlati tanácsokat tartalmaz. A részletekbe Varga Terézia, a kórház vezető gyógytornásza avatja be a nézőket.

Indul az új évad a Balaton Színházban - VIDEÓ

2011. szeptember 20.
A keszthelyi Balaton Színház öt előadásból álló felnőtt bérletsorozata igényes szórakozást kínál, megfizethető áron a 2011/2012-es színházi évadban is.

Szüret Gyenesdiáson - VIDEÓ

2011. szeptember 12.
Gyenesdiás Önkormányzata, intézmények, civil közösségek hagyományos – szezonzáró – rendezvénye a hegyközségi településekre jellemző szüreti felvonulás és az azt követő folklórműsor.

Kihívások és megoldások a hévízi kórházban - VIDEÓ

2011. szeptember 10.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

SAPSZON ORSI QUINTET
2014. november 06.
zene

Az I. világháború tárgyi emlékei
2014. október 30.
Múzeumok Őszi Fesztiválja

Városi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére
2014. október 23.
megemlékezés

BOPPARD-I FÚVÓSZENEKAR KONCERTJE
2014. október 22.
zene

Fáklyás felvonulás
2014. október 22.
ünnep


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  22
kultúra
  57
sport
  46
életmód
  48
környezetvédelem
  17

Hirdetés