Videós hírek

Hírek képekben Cserszegtomajról - 2016, szeptember

2016. szeptember 23.
Sörfesztivál, szüret, tanévkezdés, testületi ülés, futóverseny. Többek között ezekről is beszámol Bartha Gábor, Cserszegtomaj polgármestere a Hírek képekben műsorban.

Programok szeptember 19-től Keszthely és környékén

2016. szeptember 19.
Szezonzáró és szüret Keszthelyen, premier filmek Hévízen, tánctanítás a Gyenesdiási Általános Iskolaban, gombatúra, és még más érdekesség is vár rátok a héten. Nézzétek meg a részleteket!

Szelek szárnyán az Értéktrend

2016. szeptember 19.
Kihúzták az #Értéktrend stábjának lába alól a talajt, lebegtek ég és föld között:)! A Monitor Magazin és a Keszthely Trx műsorának csapata a Nagykanizsai Vitorlázórepülő Szakosztályt látogatta meg, és a hagyományokhoz híven ki is próbálta ezt a sportot. S hogy mit mondott Zoli a repülés végén?

Programok szeptember közepén a Balatonnál

2016. szeptember 12.
Keszthelyen Táncpanoráma, a Paletta Keszthelyen pianoBár Rakonczai Imrével, Gyenesdiáson Burgonya fesztivál, Vonyarcvashegyen búcsú, Cserszegtomajon szüreti vigasság, Balatonfüreden időutazás, és a Lisa Keszthely is vízre száll a hétvégén egy versenyen.

Nyári programok - Megkérdeztük az utca emberét

2016. szeptember 12.
Mi a véleménye az utca emberének a keszthelyi és környéki nyári programokról? Megkérdeztük!

Programok szeptember második hetében

2016. szeptember 05.
Karthago és Hooligans koncert, szüreti mulatságok, bor- és dödölle fesztivál, triatlon verseny. Ezeket a programokat ajánljuk az elkövetkező napokra nektek, de ha lehetőségetek van, adjatok vért, ennek az időpontját is megnézhetitek programajánlónkban!

Értéktrendben a TRX

2016. szeptember 02.
A TRX Keszthely termében járt az Értéktrend stábja. És hogy hogyan lett Zoliból egyszerre kettő? Vagy tán van egy ikertestvére? Ez, és még sok minden ezzel az edzésformával kapcsolatban kiderül a Monitor Magazin és a TRX Keszthely közös műsorából.

Programajánló szeptember első hetére

2016. augusztus 30.
Indulnak a szüreti programok, kíntornások lepik el Keszthelyt, triál motorosok versenyeznek Gyenesdiáson. Többek között ezt ajánljuk a hétre! Részletek a videóban!

Király(i) reggeli - Bacon, banán, mogyoróvaj

2016. augusztus 27.
Király(i) reggeli Elvis után szabadon:) Tudtátok, hogy hasonló volt a Király kedvenc reggelije? Garantálom, hogy egy ilyen reggeli után nagyon hosszú ideig nem nyitogatjátok a hűtő ajtaját! :) Lehet még tuningolni mogyoróvajjal, ahogy mi is készítettük, de egy kis lekvárral még nagyobb az ízorgia. Jó étvágyat!

Csípőskolbászos tészta - Monitor konyhája

2016. augusztus 25.
Ha már unod az eddigi tésztaételeket, ezt mindenképp próbáld ki!

ÉrtékTrend a teniszklubban

2016. augusztus 22.
A Monitor Magazin és a Keszthely Trx közös műsorát, az #ÉrtékTrend-et a Helikon TC Keszthely-ben forgattuk, ahol riporterünk, Krepsz Zoltán a klub elnőkével, Horváth Imrével beszélgetett, operatőrünk, Kvárta Mátyás pedig megörökítette Zoli teniszjátékát is:)

Kukoricapelyhes cukkinikorongok - Monitor konyhája

2016. augusztus 18.
Cukkini és sajt, de egy kicsit másképp.:)

Zene, bor, Szent István napja, Festetics vágta - Programajánló

2016. augusztus 15.
Hihetetlen, de a hét végén már augusztus 20! De mielőtt sajnálkozunk azon, hogy lassan vége a nyárnak, inkább élvezzük azt a számtalan programot, melyet ez a hét nyújt! Még tart a Keszthely Street Festivál, Bor- és Csemegeszőlő Fesztivál Vonyarcvashegyen, Borünnep Hévízen, Szent István Napok Keszthelyen, Festetics Vágta Gyenesdiás.

Mediterrán gyökérkenyér - Monitor konyhája

2016. augusztus 13.
Háromféle lisztből készíti Somogyi Zoltán Max gasztroblogger a gyökérkenyeret.

Programok augusztus második hetében

2016. augusztus 10.
Főszerepben a zene! Keszthelyen fúvósok hétvégéje lesz, de más zenei csemegét is ígér még ez a hét. Balatongyörökön finom borok teszik teljesebbé a szórakozást, de mehettek moziba is, hogy szuperhősöket lássatok 3D-ben, és ha az izgalmakat még tetéznétek, hát irány a holdfénytúra!

Csilla joghurtos csodája - Monitor konyhája

2016. augusztus 07.
Valóban egy csodás sütemény! Pikk-pakk készen van, nem kell sütni, felhasználható friss vagy mirelit gyümölcs. No es az íze.... kész csoda! Mint a névadója, Csilla!

Vélemény az utca emberétől a balatoni vendéglátásról - KiBeszél?!

2016. augusztus 07.
Mit gondol az utca embere a balatoni vendéglátásról? Megkérdeztük! #KiBeszél?!

Vízre szálltak a jövő vitorlázói

2016. augusztus 05.
Víz, napsütés, jó társaság, felkészült edzők, csodás helyszín. A Keszthelyi Yacht Kikötőben szervezett vitorlástáborban járt az ‪#‎ÉrtékTrend‬ csapata. A Keszthely Trx és a Monitor Magazin közös műsora.

Egy órányi gyönyör Lisával

2016. augusztus 02.
Egy órányi gyönyör egy percben! A Lisa edzésén jártunk.

Mángoldos, ricottás táskák

2016. augusztus 02.
Ropogós mángoldot és frissítően csípős fokhagymát szereztünk be a Serenity Hill-től. Mángoldos, ricottás táskák készültek.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  30
kultúra
  76
sport
  59
életmód
  70
környezetvédelem
  27

Hirdetés