Kiemelt videónk

Nem hétfejűn, de igazi sárkányon repült Krepsz Zoltán, a Monitor Magazin és a Keszthely Trx közös műsorában, az Értéktrendben. Hegedüs Károly sárkányrepülő pilóta, oktató hívta meg stábunkat a Cserszegtomaji repülőtérre. Forgattunk, repültünk, beszélgettünk. Nézzétek meg!

Értéktrendben a sárkányrepülés

2016. október 15.

nézze meg videónkat!

Kiemelt képgalériánk

Séta a mellrák ellen, Keszthely

2016. szeptember 30.


nézze meg képeinket!


Pályázati hírek

Filharmónia: élmény + érték

2014. május 21.
A Filharmónia Magyarország Koncert- és Fesztiválszervező Nonprofit Kft. pályázatot hirdet imázsfilm készítésére.

Pórázon tartott szerverek - Meerkat Server Monitor

2014. március 31.
Gondoljunk bele, mennyire komfortos lehet mobil eszközzel követni a szervereink állapotát, értesülni a webshopunkat működtető eszköz pillanatnyi terhelését…

Élővizek és szakmák a Balaton-felvidéken - fotópályázat

2013. szeptember 24.
Idén (2013) ősszel folytatódik a Balaton-felvidéki szép fotók "begyűjtése". Szeretném, ha ismét létrejönne egy kiállítás a legjobb képekből, ezért a pályázatra nevezéskor ~1500 Ft nevezési díjat fogok elkérni. Ebből fedezem majd a második fordulóba jutott képek keretezését (A4 méret), kiállítás, vándorlás költségeit.

Európai Uniós gyakornoki lehetőségek diákok számára

2013. szeptember 13.
Gyakornoki lehetőségek az egyes intézményeknél: Az Európai Unió Tanácsa Európai Beruházási Bank Európai Bizottság Európai Gazdasági és Szociális Bizottság Európai Központi Bank Európai Parlament Régiók Bizottsága Számvevőszék

Internet és Kommunikáció pályázat

2013. szeptember 11.
„Ingyen Weboldal Pályázat": professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, alapítványok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre

Nézőpontváltás, Fotópályázat 2013

2013. augusztus 30.
Szürkének, és egyhangúnak bélyegzett napok, hetek és évek rohannak el. Te megálltál akár egyetlen pillanatra is, hogy megcsodáld, ami körülötted van? Észrevetted, hogy nincs két egyforma alakú felhő, és hogy rohanó világunkban is megbújik az emberség? Most rajtad a sor, kedves leendő Pályázó, hogy megmutasd mindennapjaid értékeit. Ezt a fotópályázatot azért hoztuk létre, hogy alkotásra bíztassunk mindenkit, aki tenni akar a jobb, élhetőbb világért. A várakozás és a türelem gyakran túl kevésnek bizonyul, azonban ahogy a Művész az alkotása által hatást vált ki a környezetéből, úgy a szándék és a tett is változást idéz elő. Légy hát Te a Művész, és mutasd meg azt a világot, amelyben öröm a létezés!

Lakhatási támogatás álláskeresőknek és pályakezdőknek

2013. augusztus 21.
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat frissítette a Nemzeti Foglalkoztatási Alap foglalkoztatási alaprészének decentralizált keretéből nyújtható lakhatási támogatásról szóló feltételeket tartalmazó dokumentumot.

Pályázat professzionális weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással, rejtett költségek nélkül

2013. március 17.
A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 125.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére és telepítésére teljes körű tárhelyszolgáltatással az alábbiak szerint:

Kritikapályázatot hirdet a Fidelio és a Pannon Filharmonikusok

2012. december 06.
A 18-28 éves korosztály számára meghirdetett pályázat célja egyrészt a tíz éve megújult Pannon Filharmonikusok koncertjeinek, ezáltal a klasszikus zenei kritikaírás műfajának népszerűsítése, másrészt ifjú kritikusok felfedezése a tíz éves Fidelio kulturális magazin számára. A pályázat első fordulójának nyertesei részt vehetnek a Pannon Filharmonikusok budapesti és pécsi koncertjein, s a hangversenyekről íródó kritikák alapján kerülnek majd ki a végső győztesek.

Felhívás a Tempus Közalapítvány Digitális Módszertárában való megjelenésre

2012. október 06.
Ön szerint is elengedhetetlen a digitális kultúra fejlesztése az oktatásban? Fontosnak tartja, hogy pedagógusként megszólítsa a netgenerációt? Megosztaná másokkal tudását, módszertani ötletét az IKT eszközök kreatív használatában?

Európa a polgárokért program / Strukturális támogatás európai szintű civil társadalmi szervezeteknek

2012. október 06.
Pályázhatnak: európai szinten tevékenykedő civil társadalmi szervezetek, az aktív európai emlékezést ösztönző civil társadalmi szervezetek Kiíró: Európai Bizottság Pályázatkezelő: Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (Brüsszel) Beadási határidő: november 15.

Fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg Erasmus hallgatók/oktatók kiegészítő támogatása

2012. október 06.
Pályázhatnak: felsőoktatásban dolgozó vagy tanuló, fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók és oktatók, akik a 2012/2013-es tanév során Erasmus mobilitásban kívánnak részt venni Kiíró: Európai Bizottság Pályázatkezelő: Tempus Közalapítvány Beadási határidő: 2012. november 16.

Egész életen át tartó tanulás program - Comenius egyéni diákmobilitás

2012. október 06.
Pályázhatnak: Olyan középiskolák, amelyek partnerei voltak, vagy jelenleg is partnerei egymásnak egy Comenius Iskolai együttműködések projektben Kiíró: Európai Bizottság Pályázatkezelő: Tempus Közalapítvány Beadási határidő: 2012. december 3.

CEEPUS hallgatói és oktatói mobilitás

2012. október 06.
Pályázhatnak: államilag elismert felsőoktatási intézmények beiratkozott hallgatói, doktoranduszai és oktatói Kiíró: Központi CEEPUS Iroda Pályázatkezelő: Tempus Közalapítvány Pályázati határidő: október 31., freemoverként november 30.

Te melyik sportban vagy bajnok? - KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet

2012. július 16.
Te melyik sportban vagy bajnok? – szlogennel kreatív pályázatot hirdet a KamaszPanasz portál. Felhívásunkban arra buzdítunk minden fiatalt, hogy készítsen kisfilmet, fotót, fotómontázst, vagy tervezzen plakátot, amelyen bemutatja a kedvenc sportágát, és a hozzá fűződő viszonyát.

ELSŐ BINGA DESIGN PÁLYÁZAT!

2012. június 12.
A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség csapata pályázatot hirdet fiatal és ambiciózus grafikusok számára!

Grundtvig előkészítő látogatások - Partnerkeresés, nemzetközi kapcsolatok megalapozása, szélesítése

2012. április 27.
Pályázhatnak: Grundtvig Tanulási kapcsolat, Grundtvig időskorú önkéntes projekt, Grundtvig Többoldalú projekt, Grundtvig Hálózat, Grundtvig Kiegészítő tevékenységek, Transzverzális program keretében megvalósuló projekt, vagy hálózat típusú pályázatot benyújtani szándékozó szervezetek Kiíró: Európai Bizottság Pályázatkezelő: Tempus Közalapítvány Beadási határidő: 2012. május 31., szeptember 6 és 27., október 18., november 29.

Európa a polgárokért program / Testvérvárosi találkozók

2012. április 27.
Pályázhatnak: települések vagy azok testvérvárosi bizottságai vagy a helyi hatóságokat képviselő egyéb nonprofit szervezetek Kiíró: Európai Bizottság Pályázatkezelő: Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (Brüsszel) Beadási határidő: 2012. június 1.

Európa a polgárokért program / Kísérő intézkedések

2012. április 27.
Pályázhatnak: a helyi hatóságok szövetségei vagy egyesületei, vagy a polgári szerepvállalás terén szakmai ismeretekkel/tapasztalatokkal rendelkező szervezetek (A pályázónak a programban részt vevő országok egyikében székhellyel kell rendelkeznie.)

Európa a polgárokért program / Állampolgári projektek

2012. április 27.
Pályázhatnak: civil társadalmi szervezetek vagy helyi hatóságok Kiíró: Európai Bizottság Pályázatkezelő: Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (Brüsszel) Beadási határidő: 2012. június 1.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  30
kultúra
  76
sport
  60
életmód
  70
környezetvédelem
  27

Hirdetés