Kiemelt videónk

A Monitor Magazin és a Keszthely Trx közös műsorát, az #ÉrtékTrend-et a Helikon TC Keszthely-ben forgattuk, ahol riporterünk, Krepsz Zoltán a klub elnőkével, Horváth Imrével beszélgetett, operatőrünk, Kvárta Mátyás pedig megörökítette Zoli teniszjátékát is:)

ÉrtékTrend a teniszklubban

2016. augusztus 22.

nézze meg videónkat!

Kiemelt tudósításunk

Enni muszáj, és bár ma már mindenki megtalálhatja a kényének-kedvének megfelelő, laktóz-, cukor-, só- és zsírmentes vagy éppen -bő fogásokat online vagy az éttermekben, az otthon készült ételnél nincs jobb. Ha magunk főzünk, mindig tudjuk ugyanis, hogy mit tartalmaz az, ami az asztalra kerül. Sokszor gondolkodóba esünk azonban, hogy mi legyen a vasárnapi ebéd vagy egy csütörtöki vacsora. Nincs ötletünk, és bizony ilyenkor kevéssé öröm a főzés.

Főzzünk játszva!

2016. augusztus 17.

bővebben!


A Hévízgyógyfürdő hírei

A turizmus világnapját ünnepelte a Hévízi tófürdő

2012. október 09.
Díjmentes szolgáltatásokkal várta a látogatókat a turizmus világnapja alkalmából a Hévízgyógyfürdő. Szeptember 27-én és szeptember 29-én 11-től 17 óráig masszázskezelésekkel, Spineliner-bemutatóval kedveskedtek a tófürdőbe jegyet váltó vendégeknek.

Első helyezés a Zala megyei szakmai versenyen

2012. szeptember 13.
Augusztus 11-re sokáig fog jó szívvel emlékezni a Szent András Reumakórház Tündérrózsák elnevezésű csapata. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Területi Szervezete által meghirdetett, Hivatásunk mesterei vagyunk II. című szakmai versenyen az első helyet vívta ki magának és kórházának a háromfős csapat.

Zenés estek a Platán étteremben

2012. május 21.
Gazdagítsa lelkét kulináris élményekkel, és vegyen részt a Hévízi Gyógytó szállodája (Hotel Spa Hévíz) Platán éttermének zenés tematikus estjein! A tó parkjában, csodálatos környezetben szerdánként tartott rendezvények résztvevőinek díjmentes aperitiffel és meglepetésdesszerttel kedveskedünk!

Kulináris élmények a hosszú hétvégékre is

2012. április 26.
A Hotel Spa Hévíz éttermében, a Platánban az adott évszaknak megfelelő friss alapanyagokból, speciális technológiával, szaktudással és szívből jövő odaadással készülnek az ételek, amelyek ötvözik a hazai és a nemzetközi ízeket.

Hévízi gyógyfürdő: a múlt és a jelen találkozása

2012. április 12.
A több száz éves hagyományok találkoznak a legkorszerűbb szakmai elvárásokkal, megfelelő környezetben, képzett szakorvosok és terapeuták segítségével. Ezt kínálja a gyógyulni vágyóknak a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház.

Gyógyfürdő-szolgáltatások Hévízen

2012. március 25.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. Magyarországon a legjelentősebb olyan egészségügyi szolgáltató intézmény, amely a gyógyítás mellett jelentős gyógy-idegenforgalmi tevékenységet is folytat. A társaság üzemeltetésében működő Szent András Reumakórház elsősorban reumatológiai megbetegedések orvosi rehabilitációját, illetve aktív reumatológiai szakellátását végzi.

Miért fontos a betegjogi képviselő munkája?

2012. március 03.
2000 óta betegjogi képviselőként, 2009 óta pedig ellátottjogi képviselőként dolgozik a Keszthely–Hévíz–Zalaszentgrót kistérség területén dr. Kovács Ferenc, aki rendszeresen tart fogadóórát a kistérség fekvőbeteg-ellátó intézményeiben.

Adventi akciók a Hévízi tófürdőn

2011. december 02.
Összességében pozitív szezont zárt a Hévízi tófürdő, amely tradicionális gyógyászatot és különleges wellness-szolgáltatásokat kínál Európa legnagyobb természetes termáltavánál.

Zöldnap a Hévízgyógyfürdőben

2011. november 02.
A Földünkért világnap alkalmából a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. a Balaton-felvidéki Nemzeti Park igazgatóságával közösen hagyományteremtő szándékkal zöldnapot szervezett az általános iskolák 7–8. osztályainak, valamint a középiskolák első két évfolyamainak október 21-én.

Rövidebb várakozási idő a hévízi kórházban

2011. szeptember 10.
Az év utolsó negyedében az egyik legnagyobb kihívás a betegfelvételi rendszer szakmai szabályozása lesz, ami márciusban megtörtént ugyan, de miután csaknem négyezer beteg várakozik felvételre a hévízi kórházba, idő kell a gyakorlatba való átültetéshez. Az eddigi eredmények ősszel lesznek láthatók – mondta dr. Szekeres László orvos igazgató.

Iszappakolás az otthon melegében?

2011. augusztus 30.
A hévízi gyógyvíz és gyógyiszap évszázadok óta kitűnő gyógyír az egyes mozgásszervi panaszokra. A Hévízi-tó vize és a tó medrét borító, több méter vastag tőzeg egymásra hatásával alakul ki az az iszap, amely a gyógyvíz minden kémiai anyagát koncentrálja, ezzel hatását megsokszorozza, és a tőzeg tartalmazza azokat a nemi hormonokhoz közel álló vegyületeket, amelyek a menzeszt normalizálják, illetve a potenciát javítják.

Szépségápolás a Festetics Fürdőházban

2011. augusztus 07.
Két professzionális termékkel dolgoznak a Festetics Fürdőház kozmetikájában, ahol a környék legkedvezőbb áraival várják nemcsak a hölgy, hanem a férfi vendégeket is.

Nyáron is hévízi gyógytó!

2011. július 03.
Vége az iskolának, közösen tervezzük a nyári vakációt a családdal. Nagy valószínűséggel maradunk a Balatonnál, és mindenképpen átugrunk Hévízre, ahol – most tudtam meg – a nyári nagy melegben is kellemes hőmérsékletű a tó melletti gyermekmedence. Amíg a csöppség pancsol, a felnőttekre a wellnessrészleg kényeztető percei várnak.

Egészség és harmónia Hévízgyógyfürdőn

2011. június 16.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft., a gyógytó és a tóhoz kapcsolódó intézmények, köztük a négycsillagos Hotel Spa Hévíz üzemeltetője a terápiás, rehabilitációs és rekreációs szolgáltatások széles palettáját kínálja minden kedves vendégének.

Laboratóriumi szűrővizsgálat – gyors és egyszerű

2011. május 30.
Hazánk lakosságának jelentős része, csaknem hárommillió ember szenved valamilyen mozgásszervi, reumatológiai megbetegedésben. Kialakulásukban szerepet játszanak az örökletes tényezők, a káros környezeti hatások, a szervezetben megbúvó bakteriális gócok, valamint a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás, az elhízás, a munkahelyi ártalmak és pszichés tényezők is állhatnak a háttérben.

Melanoma-szűrővizsgálat Hévízen

2011. május 21.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. is csatlakozott a nemzetközi melanomanaphoz. A melanoma (melanoma malignum) a bőr pigmenttermelő sejtjeiből (melanocyta) kiinduló, rosszindulatú tumor, amely korai stádiumban felismerve gyógyítható.

Május hónaptól változatos sportprogramokkal várjuk minden kedves látogatónkat. Érvényes Tófürdő-belépővel rendelkező vendégeinknek a programok díjmentesek. A tornák összeállítása során igyekeztünk változatos kínálatot kialakítani, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Aktív pihenés a hévízi Tófürdőn

2011. május 17.
Május hónaptól változatos sportprogramokkal várjuk minden kedves látogatónkat. Érvényes Tófürdő-belépővel rendelkező vendégeinknek a programok díjmentesek. A tornák összeállítása során igyekeztünk változatos kínálatot kialakítani, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Újdonság a Tófürdő Wellness- és Terápiacentrumban

2011. április 26.
Májustól professzionális kezelésekkel és termékcsaláddal bővül a Tófürdő Wellness- és Terápiacentrum szolgáltatásainak palettája. A legutóbbi tudományos felfedezések megállapították, hogy bőrünk szépségéért nem csak a genetikai adottságok felelősek.

Hévízi iszap

2011. április 16.
A hévízi gyógyiszap gazdag kémiai és biológiai összetételének köszönhetően a szervezet mélyére hatva elősegíti és növeli az anyagcserét, élénkíti a mirigyműködést, megnyugtatja az idegrendszert, és a sejtműködést a gyógyulásra serkenti. Az iszap a Hévízi tófürdőben apró szemcsék formájában keveredik, így a tó egyetlen természetes iszapfürdőnek is tekinthető.

A Kaviczky-szépségápolás a Hévízi-tó gyöngyszeme

2011. március 28.
A KAVICZKY-szépségápolás középpontjában az egészséges, szép bőr áll. Ehhez nyújt segítséget a természetes eredet, valamint az aktív összetevők, amelyek gondoskodnak a hidratált, feszes, ideális bőrállapot eléréséről, és „megtanítják” a bőrt a megfelelő működésre. Készítményeink szinergikus kölcsönhatásban állnak egymással, helyreállítva ezáltal a bőr fiziológiai egyensúlyát.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!
1-20   21-40

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  30
kultúra
  75
sport
  59
életmód
  70
környezetvédelem
  27

Hirdetés