Kiemelt videónk

Nem hétfejűn, de igazi sárkányon repült Krepsz Zoltán, a Monitor Magazin és a Keszthely Trx közös műsorában, az Értéktrendben. Hegedüs Károly sárkányrepülő pilóta, oktató hívta meg stábunkat a Cserszegtomaji repülőtérre. Forgattunk, repültünk, beszélgettünk. Nézzétek meg!

Értéktrendben a sárkányrepülés

2016. október 15.

nézze meg videónkat!

Kiemelt képgalériánk

Séta a mellrák ellen, Keszthely

2016. szeptember 30.


nézze meg képeinket!


A Hévízgyógyfürdő hírei

A turizmus világnapját ünnepelte a Hévízi tófürdő

2012. október 09.
Díjmentes szolgáltatásokkal várta a látogatókat a turizmus világnapja alkalmából a Hévízgyógyfürdő. Szeptember 27-én és szeptember 29-én 11-től 17 óráig masszázskezelésekkel, Spineliner-bemutatóval kedveskedtek a tófürdőbe jegyet váltó vendégeknek.

Első helyezés a Zala megyei szakmai versenyen

2012. szeptember 13.
Augusztus 11-re sokáig fog jó szívvel emlékezni a Szent András Reumakórház Tündérrózsák elnevezésű csapata. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Területi Szervezete által meghirdetett, Hivatásunk mesterei vagyunk II. című szakmai versenyen az első helyet vívta ki magának és kórházának a háromfős csapat.

Zenés estek a Platán étteremben

2012. május 21.
Gazdagítsa lelkét kulináris élményekkel, és vegyen részt a Hévízi Gyógytó szállodája (Hotel Spa Hévíz) Platán éttermének zenés tematikus estjein! A tó parkjában, csodálatos környezetben szerdánként tartott rendezvények résztvevőinek díjmentes aperitiffel és meglepetésdesszerttel kedveskedünk!

Kulináris élmények a hosszú hétvégékre is

2012. április 26.
A Hotel Spa Hévíz éttermében, a Platánban az adott évszaknak megfelelő friss alapanyagokból, speciális technológiával, szaktudással és szívből jövő odaadással készülnek az ételek, amelyek ötvözik a hazai és a nemzetközi ízeket.

Hévízi gyógyfürdő: a múlt és a jelen találkozása

2012. április 12.
A több száz éves hagyományok találkoznak a legkorszerűbb szakmai elvárásokkal, megfelelő környezetben, képzett szakorvosok és terapeuták segítségével. Ezt kínálja a gyógyulni vágyóknak a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház.

Gyógyfürdő-szolgáltatások Hévízen

2012. március 25.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. Magyarországon a legjelentősebb olyan egészségügyi szolgáltató intézmény, amely a gyógyítás mellett jelentős gyógy-idegenforgalmi tevékenységet is folytat. A társaság üzemeltetésében működő Szent András Reumakórház elsősorban reumatológiai megbetegedések orvosi rehabilitációját, illetve aktív reumatológiai szakellátását végzi.

Miért fontos a betegjogi képviselő munkája?

2012. március 03.
2000 óta betegjogi képviselőként, 2009 óta pedig ellátottjogi képviselőként dolgozik a Keszthely–Hévíz–Zalaszentgrót kistérség területén dr. Kovács Ferenc, aki rendszeresen tart fogadóórát a kistérség fekvőbeteg-ellátó intézményeiben.

Adventi akciók a Hévízi tófürdőn

2011. december 02.
Összességében pozitív szezont zárt a Hévízi tófürdő, amely tradicionális gyógyászatot és különleges wellness-szolgáltatásokat kínál Európa legnagyobb természetes termáltavánál.

Zöldnap a Hévízgyógyfürdőben

2011. november 02.
A Földünkért világnap alkalmából a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. a Balaton-felvidéki Nemzeti Park igazgatóságával közösen hagyományteremtő szándékkal zöldnapot szervezett az általános iskolák 7–8. osztályainak, valamint a középiskolák első két évfolyamainak október 21-én.

Rövidebb várakozási idő a hévízi kórházban

2011. szeptember 10.
Az év utolsó negyedében az egyik legnagyobb kihívás a betegfelvételi rendszer szakmai szabályozása lesz, ami márciusban megtörtént ugyan, de miután csaknem négyezer beteg várakozik felvételre a hévízi kórházba, idő kell a gyakorlatba való átültetéshez. Az eddigi eredmények ősszel lesznek láthatók – mondta dr. Szekeres László orvos igazgató.

Iszappakolás az otthon melegében?

2011. augusztus 30.
A hévízi gyógyvíz és gyógyiszap évszázadok óta kitűnő gyógyír az egyes mozgásszervi panaszokra. A Hévízi-tó vize és a tó medrét borító, több méter vastag tőzeg egymásra hatásával alakul ki az az iszap, amely a gyógyvíz minden kémiai anyagát koncentrálja, ezzel hatását megsokszorozza, és a tőzeg tartalmazza azokat a nemi hormonokhoz közel álló vegyületeket, amelyek a menzeszt normalizálják, illetve a potenciát javítják.

Szépségápolás a Festetics Fürdőházban

2011. augusztus 07.
Két professzionális termékkel dolgoznak a Festetics Fürdőház kozmetikájában, ahol a környék legkedvezőbb áraival várják nemcsak a hölgy, hanem a férfi vendégeket is.

Nyáron is hévízi gyógytó!

2011. július 03.
Vége az iskolának, közösen tervezzük a nyári vakációt a családdal. Nagy valószínűséggel maradunk a Balatonnál, és mindenképpen átugrunk Hévízre, ahol – most tudtam meg – a nyári nagy melegben is kellemes hőmérsékletű a tó melletti gyermekmedence. Amíg a csöppség pancsol, a felnőttekre a wellnessrészleg kényeztető percei várnak.

Egészség és harmónia Hévízgyógyfürdőn

2011. június 16.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft., a gyógytó és a tóhoz kapcsolódó intézmények, köztük a négycsillagos Hotel Spa Hévíz üzemeltetője a terápiás, rehabilitációs és rekreációs szolgáltatások széles palettáját kínálja minden kedves vendégének.

Laboratóriumi szűrővizsgálat – gyors és egyszerű

2011. május 30.
Hazánk lakosságának jelentős része, csaknem hárommillió ember szenved valamilyen mozgásszervi, reumatológiai megbetegedésben. Kialakulásukban szerepet játszanak az örökletes tényezők, a káros környezeti hatások, a szervezetben megbúvó bakteriális gócok, valamint a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás, az elhízás, a munkahelyi ártalmak és pszichés tényezők is állhatnak a háttérben.

Melanoma-szűrővizsgálat Hévízen

2011. május 21.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. is csatlakozott a nemzetközi melanomanaphoz. A melanoma (melanoma malignum) a bőr pigmenttermelő sejtjeiből (melanocyta) kiinduló, rosszindulatú tumor, amely korai stádiumban felismerve gyógyítható.

Május hónaptól változatos sportprogramokkal várjuk minden kedves látogatónkat. Érvényes Tófürdő-belépővel rendelkező vendégeinknek a programok díjmentesek. A tornák összeállítása során igyekeztünk változatos kínálatot kialakítani, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Aktív pihenés a hévízi Tófürdőn

2011. május 17.
Május hónaptól változatos sportprogramokkal várjuk minden kedves látogatónkat. Érvényes Tófürdő-belépővel rendelkező vendégeinknek a programok díjmentesek. A tornák összeállítása során igyekeztünk változatos kínálatot kialakítani, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Újdonság a Tófürdő Wellness- és Terápiacentrumban

2011. április 26.
Májustól professzionális kezelésekkel és termékcsaláddal bővül a Tófürdő Wellness- és Terápiacentrum szolgáltatásainak palettája. A legutóbbi tudományos felfedezések megállapították, hogy bőrünk szépségéért nem csak a genetikai adottságok felelősek.

Hévízi iszap

2011. április 16.
A hévízi gyógyiszap gazdag kémiai és biológiai összetételének köszönhetően a szervezet mélyére hatva elősegíti és növeli az anyagcserét, élénkíti a mirigyműködést, megnyugtatja az idegrendszert, és a sejtműködést a gyógyulásra serkenti. Az iszap a Hévízi tófürdőben apró szemcsék formájában keveredik, így a tó egyetlen természetes iszapfürdőnek is tekinthető.

A Kaviczky-szépségápolás a Hévízi-tó gyöngyszeme

2011. március 28.
A KAVICZKY-szépségápolás középpontjában az egészséges, szép bőr áll. Ehhez nyújt segítséget a természetes eredet, valamint az aktív összetevők, amelyek gondoskodnak a hidratált, feszes, ideális bőrállapot eléréséről, és „megtanítják” a bőrt a megfelelő működésre. Készítményeink szinergikus kölcsönhatásban állnak egymással, helyreállítva ezáltal a bőr fiziológiai egyensúlyát.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!
1-20   21-40

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  30
kultúra
  76
sport
  60
életmód
  70
környezetvédelem
  27

Hirdetés