Kiemelt képgalériánk

Lisa a Kékszalag előtt

2015. július 01.


nézze meg képeinket!

Kiemelt tudósításunk

Közel kétszáz magyar fürdő mérkőzik meg idén nyáron Az Év Fürdője közönségszavazás keretein belül. A verseny egyik elsődleges célja, hogy a fiatalok körében is népszerűsítse a hazai fürdőkultúrát és a fürdőket.

Összecsapnak a magyar fürdők

2015. június 05.

bővebben!


24 óra hírei

Útlezárások vasárnap Keszthelyen a futóverseny miatt

2015. május 19.
A pünkösdi hétvégén a család minden tagja megtalálja a számára érdekes programokat a Keszthelyi Kilométerek futóverseny alkalmával. Keszthely Kapitány szuperhős az idei rendezvény jelképe, aki, mind a gyermekeket, mind a felnőtteket motiválni fogja a különböző távú versenyek alkalmával.

Áprilisi éremeső a Rezidance Tánccsoportnak és koreográfusi díj Varga Enikőnek

2015. május 18.
Április hónapban a Rezidance Tánccsoport két versenyen vett részt, ahol sikeresen helyt álltak és kupákkal a kezükben tértek haza.

Irodát nyitott a DK Keszthelyen

2015. május 17.
Irodát nyitott a Demokratikus Koalíció Keszthelyen május 16-án. Dr. Kolber István, a DK Országos Tanácsának Elnöke, az Új Köztársaság Alapítvány Elnöke, és Kovács Viktória, a keszthelyi választókörzet elnöke sajtótájékoztatót tartott a megnyitó után. Többek között beszámoltak új akciójukról is.

Food Revolution Day a gyenesdiási piacon

2015. május 17.
Május 16-án, szombaton ismét tematikus napot tartottak a gyenesdiási Balatoni Hal- és Termelői piacon. A Food Revolution Day rendezvényen Somogyi Zoltán Max zöldborsófasírozottat készített a Zölderő faházban.

Húsz éves hivatásos szolgálatukat ismerték el a keszthelyi tűzoltóknak

2015. május 15.
Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, húsz éves szolgálati jelet adományozott Hegedűs Ágoston tűzoltó alezredesnek és Porkoláb Zoltán tűzoltó őrnagynak. Az előbbi a Keszthelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályának kiemelt főreferense utóbbi pedig a Keszthelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka.

Szilveszteri szállás lehetőségek a Balaton környékén

2015. május 15.
Egy finom bor valamelyik badacsonyi pincében? Halételek Tihanyban, vagy egy felejthetetlen nap a balatonfüredi élményfürdőben? A Balaton még mindig sokak kedvencének számít a nyári időszakban, de egyre többen fedezik fel a tó környékének szépségét akkor is, ha más évszakokról van szó. A szabadtéri rendezvények már az első tavaszi hetekben elkezdődnek, és egészen késő őszig rendszeresen akadnak programok és szabadidős lehetőségek.

Egy idős férfi sérült meg a keszthelyi balesetben

2015. május 15.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy 76 éves férfi Yamaha típusú segédmotorjával 2015. május 13-án 14 óra 10 perckor Keszthelyen a Tapolcai úton a belváros irányából Gyenesdiás irányába közlekedett, amikor a Tapolcai út és az egyik áruház parkolójába vezető út kereszteződésénél összeütközött egy Opel Astra típusú személygépkocsival.

Az asbóthosok is csatlakoztak a hétvégi TeSzedd! akcióhoz

2015. május 14.
Mintegy 115 ezren csatlakoztak előzetesen a hétvégi TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz. Keszthelyen - a városi középiskolák közül egyedüliként - az Asbóth-iskola is részt vesz a programban.

Megújulnak a keszthelyi Balaton-parton a szállodák?

2015. május 14.
Megkezdődött a műszaki átadás, így a nyár folyamán már használatba vehetik a látogatók a keszthelyi Balaton-parti sétány- és közterület-fejlesztés csaknem 400 millió forintból megvalósított második ütemének beruházásait - mondta el a város polgármestere csütörtökön Keszthelyen, sajtótájékoztatón.

Gyermekzsivaj a keszthelyi tűzoltóságon

2015. május 14.
A keszthelyi Kísérlet utcai óvoda gyermekei látogatták meg a Keszthelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságot.

Magyarország a top 10-ben

2015. május 13.
Sok utazó számára fontos szempont a szálláshelyeken biztosított internetkapcsolat, üzleti utazóknak pedig mondhatni elsődleges. A trivago.hu szálláskereső weboldal felmérése szerint a hotelszobákban elérhető internetszolgáltatás terén az Egyesült Államok viszi a pálmát. Ám többek között az Egyesült Királyságot, Belgiumot és Németországot megelőzve Magyarország is a top 10-ben van.

A Bethesda Gyermekkórházban hamarosan használatba vehetik az Anyák Házát

2015. május 13.
A közvetlenül a Kórház szomszédságában elhelyezkedő épület a beteg gyerekek szülei számára készül, hogy gyermekük mellett maradhassanak, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Az Anyák Háza adományokból és az SZJA 1%-os bevételekből épül.

Felhőszakadás, viharos szél, jég - Cudar időnk lesz!

2015. május 13.
A szerdán várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére másod- és elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

A 25 legjobb hazai kisvendéglő

2015. május 12.
Összeállításunkban olyan éttermeket gyűjtöttünk össze, amik őrzik a klasszikus házias vendéglátás és ételkészítés hagyományait. Ahol a vendég tényleg az első, a berendezés ízléses és barátságos, az ételek pedig, mintha nagyanyáink készítették volna. Ahol úgy érezzük, nem étteremben, hanem vendégségben vagyunk, ahová bármikor visszatérnénk.

Keszthelyen is magasabb fokozatba kapcsolódhatnak a számítógépek

2015. május 12.
2015 tavaszán megkezdődik Keszthely több városrészén is, például a Schwarz-lakótelepen, a Gagarin , a Vaszary és a Martinovits utcában, a Telekom nagysebességű, szélessávú internet szolgáltatásának kiépítése. Várhatóan nyártól, a keszthelyi Telekom előfizetők is élvezhetik az eddigieknél még gyorsabb internet minden előnyét, például az interaktív tévé szolgáltatást.

2573 km, 7 maraton, 6 félmaraton, 264 óra - Nevezz Európa leghosszabb futóversenyére

2015. május 12.
Megyénk több településén is lehetőség lesz ingyenesen futni, rekordkísérletben részt venni, borokat kóstolni vagy akár koncerteken bulizni.

„Borban az egészség”: Az egészségmegóvás egyszerű módjai

2015. május 12.
Nem feltétlenül hisz a brit tudósok legfrissebb kutatási eredményeinek Koch Csaba borász, aki heti 24 kilométert fut, konditerembe jár, és hirdeti: napi két pohár bor kifejezetten védi az egészséget. A borász-sportember, a Nemzeti Bor Maraton borszakmai nagykövete szerint a magas vitamin- és ásványtartalmú, jó minőségű borok nem hiányozhatnak az egészségtudatos emberek mindennapjaiból.

Közlekedési táblának ütközött Fenékpusztánál - Egy 32 éves nő megsérült

2015. május 10.
A baleset 2015. május 10-én hajnali 4 óra 45 perckor történt, amikor eddig még ismeretlen körülmények között egy Suzuki Swift típusú személyautó kidöntött egy közlekedési táblát a 71-es és a 76-os főút kereszteződésében, Fenékpusztánál.

Az ötös lottó 2015. 19. heti nyerőszámai és nyereményei

2015. május 09.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Útlezárások Keszthelyen a futóverseny miatt

2015. május 08.
Az idén nyolcesztendős Intersport Keszthelyi Kilométerek futóverseny különböző távjaira az előnevezéseket május 10-én (vasárnap) éjfélig lehet leadni az online rendszerben és a keszthelyi Balaton Színházban. A pünkösdi hétvégén a család minden tagja megtalálja a számára érdekes programokat a Balaton-parti fesztivál alkalmával. A településen és annak környékén útlezárások várhatók.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

BRIGHTON & HOVE IFJÚSÁGI ÜTŐS EGYÜTTES és a BRIGHTONI IFJÚSÁGI ZENEKAR koncertje
2015. július 06.
koncert

Stabat Mater
2015. július 05.
KeszthelyFest

KeszthelyFest (szombat)
2015. július 04.
fesztivál

KeszthelyFest (péntek)
2015. július 03.
fesztivál

KeszthelyFest (csütörtök)
2015. július 02.
fesztivál

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160   161-180   181-200   201-220   221-240 >>>

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  28
kultúra
  69
sport
  56
életmód
  61
környezetvédelem
  21

Hirdetés