Kiemelt képgalériánk

Pelso vacsora Krúdy jegyében

2016. június 19.


nézze meg képeinket!

Kiemelt tudósításunk

A július 1-3. között megrendezésre kerülő KeszthelyFest a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb programja változatos zenei kínálattal és kiváló pincészetek részvételével zajló belvárosi borfesztivállal. A fesztivál valamennyi programja díjmentesen látogatható!

KeszthelyFest ismét!

2016. 17.

bővebben!


24 óra hírei

Újabb adag homok a sivatagba?

2016. március 10.
Van egy óra hajnalban, amelyet mindennél jobban szeretek: ez a pirkadat órája. Ilyenkor pinkbe és narancsba borul a világ, s az ég olyan elképzelhetetlen színekben pompázik, hogy a lélek belemosolyog. Szeretném, ha tovább tartana ez az óra, hogy a lelkem feltöltődhessen, de ez persze nem lehetséges.

Nagyobb becsületet kér a fáknak a környezetvédő egyesület

2016. március 09.
Március 11-én 15 órakor A fák hangja – Élhető Föld, élhető város címmel tart előadást a Balaton Színház Simándy-termében a Keszthelyi Környezetvédő Egyesület. Forstner Anna elnök elmondta: 2016 számukra a keszthelyi fák éve, a rendezvényt – ahogy minden ez évi tevékenységüket is – ennek jegyében tartják.

„Lendületben tartjuk magunkat”

2016. március 08.
Március 1-jén nyitotta meg az Intersparban második keszthelyi irodáját az Otthon Centrum. Magyarország piacvezető országos ingatlanközvetítő hálózatának keszthelyi kirendeltségét a fokozott érdeklődésre való tekintettel bővíteni kellett.

NŐK vs. FÉRFIAK: kinek a terepe a magyar konyha?

2016. március 08.
Majd száz éve március 8-a a nőkről szól az egész világon. A Nőnap alkalmából egy hazai közvéleménykutató cég feltérképezte, mennyire tartjuk fontosnak a hagyományosan női szerepkörbe tartozó főzést és hogyan készülnek a párok a konyhában erre a napra. A rövid konyhai helyzetjelentésből többek között az is kiderült, hogy a magyaroknak több mint a fele (52%) nagyon szeret főzni.

Keszthelyi fények

2016. március 07.
Érdekes fényekben pompázott vasárnap Keszthely, szivárvány tarkította a különben is színkavalkádot mutató Balaton-partot.

Húsvét a Balatonnál

2016. március 06.
Idén korán érkezik a Húsvét. Március utolsó hétvégéjén régiószerte programokkal kedveskednek a gyermekeknek és családjaiknak.

Elnökségi tag lett Halász Gábor

2016. március 05.
A Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE) tisztújító közgyűlésén a mintegy félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

Már lehet szavazni a keszthelyi orvosra!

2016. március 04.
A 2015-ös Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra beküldött betegtörténeteket a nyolctagú zsűri a napokban közösen értékelte és kijelölte az idei internetes közönségszavazás résztvevőinek körét. Dr. Szőcs Tamásra, a Keszthelyi Kórház hasi sebész adjunktusára is lehet szavazni!

Keszthelyi az év állatorvosa

2016. március 04.
Az „Év állatorvosa" címet vehette át dr. Koósz Attila, a murakeresztúri születésű, horvát származású, keszthelyi állatorvos.

A könyvelés a következő hónapokban mindenkinek fontos lesz

2016. március 04.
A jó könyvelés hozza a pénzt, a rossz pedig viszi – ezt az alapigazságot a legtöbb vállalkozó jól megtanulta. Február 25-én lejár a személyi jövedelemadó bevallásának határideje; ilyenkor sok egyéni vállalkozó kap a fejéhez a számok láttán.

Látjuk-e a Facebook hirdetést vagy csak ott van?

2016. március 03.
Az utóbbi években a klasszikus online reklámfelületek mellett megjelentek a fejlettebb reklámeszközök, mint a Facebook hirdetés, a Google AdWords, a PR tartalmak... Bebizonyosodni látszott, hogy a klasszikus reklámfelületek hatékonysága folyamatosan csökken; a felhasználók egyszerűen „ellenállók” lettek velük szemben – ezt nevezzük bannervakságnak. Ez a fajta felhasználói viselkedés utat nyitott a fejlettebb reklámeszközök elterjedésének.

15 ezer új orosz vendégéjszakára számítanak Hévízen

2016. március 03.
Bár 2015-ben a Balaton régió turizmusa összességében növekedett, és Hévízen meghaladta tavaly az egymilliót a vendégéjszakák száma, a – jellemzően jól költő - orosz turisták számának és arányának csökkenése hátrányosan érinti a térség szolgáltatóit. A Magyar Turizmus Zrt., Hévíz Város Önkormányzata, a budapesti orosz nagykövetség és a turisztikai szakmai képviselőinek összefogása konkrét eredményre vezetett: az orosz gyógyvendégeket hamarosan új, heti rendszerességgel közlekedő repülőjárat szállítja Moszkva és Sármellék között. A járatnyitástól minimálisan mintegy 15.000 új orosz vendégéjszakát várnak a szakértők Hévízen és térségében.

Ha vonatoznál, figyelj oda!

2016. március 03.
A hétvégi munkanap áthelyezés miatt március 5-én, szombaton munkanap lesz. A MÁV-START ehhez igazította a vonatok közlekedési rendjét. Március 15-én ünnepi forgalmi menetrend lesz érvényben.

A sofőrszolgáltatás segít megvédeni a jogosítványodat

2016. március 03.
Danit cukkolják a barátai, hogy amióta megszerezte a jogosítványt, azóta nem lehet vele bulizni, mert egy korty alkoholt sem iszik. Dani nem tipikus egyetemista: felelősségteljes, nem iszik, ha vezet. Még abba sem megy bele, hogy egy pohár sörrel jutalmazza meg magát a legnehezebb vizsgák után.

Nemzetközi vizeken a Hévízi-tó

2016. március 02.
Ha arra gondolunk, hogyan hat a természetes környezet az emberre, és ugyanezt megnézzük fordítva, nem biztos, hogy egyenlőséget tapasztalunk. Az urbanizáció, az épített környezet térhódítása jelentősen növeli a természetes környezetünktől való eltávolodást, ami nem kívánt következményekkel járhat.

Komoly lehetőséget látnak a keszthelyi apartmanokban

2016. március 01.
A keszthelyi öböl ideális környezetében kezdődött meg az év egyik kiemelkedő, Balaton-parti építőipari beruházása, amely a tó egész régióját érintő fejlesztésekkel összhangban kínál remek befektetési lehetőségeket a hosszú távra tervezőknek.

Szombattól ismét játsszák a hévízi moziban a Saul fiát

2016. február 29.
Hévízen is drukkoltak, hogy a tegnap esti Oscar-díj átadáson a legjobb idegen nyelvű filmért járó szobrot a Saul fia kapja. Szombattól ismét játsszák a filmet a Fontana moziban.

Új Suzuki-kereskedést avattak Keszthelyen

2016. február 29.
A Balaton nyugati csücskében nyílt újabb Suzuki-szalon, immár a hetvenhatodik az országban. A Suzuki Keszthelyt a húszéves kereskedelmi és szerviztapasztalatokkal rendelkező Gadácsi Csoport üzemelteti.

Oscar-díj - A Spotlight a legjobb film, a Saul fia a legjobb idegen nyelvű alkotás

2016. február 29.
A Spotlight - Egy nyomozás részletei kapta a legjobb filmnek járó elismerést helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a 88. Oscar-díjátadó gálán, amelyen 34 év után nyert ismét magyar film: a Nemes Jeles László rendezésében készült Saul fia a legjobb idegen nyelvű alkotások között.

Csapadékosan, helyenként hóval kezdődik a tavasz

2016. február 28.
A tél utolsó napján néhol akár 17 Celsius-fokig is melegszik a levegő, de országszerte csapadékosra fordul az idő. A meteorológia tavasz első napjaiban sok esőre, helyenként hóra, ezzel együtt némi lehűlésre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi országos középtávú előrejelzéséből.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!
1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160   161-180   181-200   201-220   221-240 >>>

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  30
kultúra
  75
sport
  59
életmód
  67
környezetvédelem
  26
Ikszeld ki, ha nem vagy robot!

Hirdetés