Indulhat a szavazás a Facebookon!

2012. május 28. facebook, palyazat

Elérkeztünk generációs fotópályázatunk első állomásának végéhez. Köszönjük, hogy megosztották velünk és a Monitor napról napra szépen gyarapodó közösségével a legszebb, legjobban sikerült, leghumorosabb vagy legmegindítóbb alkotásaikat! Ezennel jelentjük, már lehet szavazni. Egy felhasználótól egy nap csupán egy szavazatot érvényesítünk a visszaélések elkerülésére. De új nap, új voks elvén egészen június 1-jén 23 óra 59 percig várjuk a szavazatokat.

Részleteket a http://www.monitormagazin.hu/fotopalyazat oldalunkon olvashatnak.

Irány Hévíz! Nem csak a „legjobb képűnek”

Minden egyes nap arról hallunk, hogy mennyire fontos az elsődleges és a másodlagos prevenció, hogy ne alakuljanak ki betegségek, vagy ha már van egy, ne halmozódjon a baj.

Mindenki megérdemel egy kényeztető hétvégét, legyen az fiatal vagy idősebb. Ennyi jár nekünk a stresszes hétköznapok után.

A Hotel Spa Hévíz, a gyógytó szállodája a zsűri által legjobbnak ítélt pályázót meghívja partnerével egy háromnapos kényeztetésre a világhírű és egyedülálló hévízi gyógytóhoz. A félpanziós, kétéjszakás ellátás mellé wellness-szolgáltatásokat is kap a nyertes, testi-lelki felüdülés vár tehát rá – tudtuk meg dr. Kvarda Attilától, a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától, aki elárulta, hogy a hozzájuk érkező vendégek korlátlanul és térítésmentesen használhatják a szállodában található élményelemeket tartalmazó termálmedencét, a pezsgőfürdőt, a szaunákat, valamint a fitneszszolgáltatásokat. A finn és infraszaunában nemcsak az ellazulás és a feltöltődés garantált, hanem a testünk védekezőképességén is javíthatunk. A tófürdőbe naponta háromórás tartózkodást biztosítanak.

A Hotel Spa Hévíz terápiás részlegén talpmasszázs, hátmasszázs, nyakmasszázs várja a vendégeket. A speciális kényeztető szolgáltatásokat kedvelőknek pedig gyógyító erejű alternatív masszázsokat ajánlanak, és kínálnak pedikűrt-manikűrt, különleges szépségápolást, valamint szoláriumot is.

Zenit – minden cseppje élmény

Erről ön is meggyőződhet, ha ellátogat a Balaton-parti Zenit Hotelbe, amely Hévíztől kilenc, Keszthelytől öt kilométerre található, s amely a családok, a különböző generációk találkozó- és nyaralóhelye is. Különleges élményt nyújt a hotel környezete, ideális gyermekes családoknak, csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett, egy erdős területen, mégis közel a Balatonhoz.

– Hogy miért válasszák a Zenit Hotelt a családok? Összenyitható szobákat és lakosztályokat alakítottunk ki, ahol kényelmesen elfér az egész család, antiallergén gyerekágyneműt adunk a kicsiknek, szívesen készítünk a szobába babaágyat, fürdetőkádat, vécéülőke-szűkítőt, etetőszéket, a mosdóhoz fellépőt, sőt ha esetleg valami nélkülözhetetlen dolog otthon maradt, segítünk megoldani azt is – teszi hozzá Fodor Márk ügyvezető igazgató. Ráadásul a wellnessrészlegben gyermekmedence is található, így a kisebbek kedvükre pancsolhatnak. Itt nincs klímaberendezés, geotermikus természetes energiával működik a Zenit Hotel hűtő-fűtő rendszere, így elkerülhető számos klímabetegség.

A Taverna étterem gyermekmenüvel készül a nyárra, az étteremben játszósarok, az étterem mellett pedig nagy játszótér található, ha előbb befejezné a vacsorát a pici, és már nem ülne a nagyok között.
A wellnessrészlegben jakuzzi, panorámás napozóterasz nyugágyakkal, finn szauna, infra- és aromakabin, merülőmedence, gőzfürdő, jégkamra, valamint fitneszterem található.

Nivo Kft.: a kapcsolatok igazi ereje

A Nivo Kft. által felajánlott nyeremény egy Samsung Galaxy Mini készülék. Tenyérbe simuló formája és az okostelefonok között aprónak számító mérete emeli ki a tömegből. A kompakt méret szórakoztató megoldások végtelen sorát rejti.  
 
„Mint magánember és mint három gyermek boldog apukája is fontos nekem, hogy a különböző generációk figyeljenek egymásra, törődjenek egymással” – véli Horváth Imre, a Nivo Kft. ügyvezetője. A megváltozott társadalmi helyzetben, ahol egyre kevesebb az a család, ahol több generáció él együtt, az általunk árult termékek mind-mind szorosabb kapcsolatot jelentenek a generációk között, legyen az telefon vagy internet. Ezek mindegyike a kapcsolatot erősíti, segíti, ha távol van az egyik rokon, hatalmas könnyebbség egy telefonhívás, egy interneten keresztül küldött e-mail. Jó tudni, hogy távol, de együtt vagyunk, még ha virtuálisan is.

Egyre több alkalommal látjuk, hogy a fiatalok kísérik be az idősebbeket az üzletbe, és együtt kérnek internetet. Ők is nyitnak egy új világ felé, amely nem ismeri a generációs határokat. Be kell látnunk, a 60 év felettiek is egyre szívesebben használják a technika adta lehetőségeket, amellyel ők is fiatalodnak, felveszik azt a ritmust, ami nekünk alapvető.

Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
Tárgy:
Hozzászólás*
Biztonsági kód*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  30
kultúra
  76
sport
  59
életmód
  70
környezetvédelem
  27

Hirdetés