Kiemelt képgalériánk

2015. március 15., Keszthely

2015. március 15.


nézze meg képeinket!

Kiemelt tudósításunk

A VÜZ Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. (8360 Keszthely, Vásár tér 10.) kezelésében lévő keszthelyi Libás strand 2015-as strandszezonra (2015. május 15 – 2015. október 15.) szóló üzemeltetési feladatainak ellátására.

Strandot üzemeltetnél Keszthelyen? Itt a lehetőség!

2015. május 07.

bővebben!


24 óra hírei

Dúskálhatunk a programokban a pünkösdi hétvégén

2015. május 21.
Háromnapos hétvége áll előttünk, tele izgalmas eseményekkel. A teljesség igénye nélkül szemezgettünk a környék kínálatából.

Eltűnt egy 23 éves lány - A keszthelyi rendőrség segítséget kér

2015. május 21.
A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 20040/2217-5/2015. általános számon indított körözési eljárást Nagy Erika eltűnése miatt.

Az elnök maradt, a helyettes változott Gyenesdiáson

2015. május 21.
Tisztújító közgyűlést tartott a 12 éve alakult Gyenesdiási Turisztikai Egyesület. Az elmúlt 3 évben végzett munkáról, megvalósított fejlesztésekről, bevezetett újdonságokról szóló beszámolót követően megválasztották a következő 3 éves ciklusra a tisztségviselőket.

Vezérigazgató-helyettest neveztek ki a NaturMed Hotel Carbonában

2015. május 20.
Vezérigazgató-helyettest nevezett ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona: májustól Pápai Zsuzsa irányítja a szálloda operatív működését. A szakember 1998 óta dolgozik Hévíz legnagyobb hoteljében, ahol korábban többek között a marketing és stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése is a feladatai közé tartozott.

Túlerőltetés, mint a porckopás egyik kiváltó oka

2015. május 20.
Ha súlycsökkentésről és egészséges életmódról van szó, nem lehet elégszer hangsúlyozni a rendszeres testmozgás fontosságát. De honnan tudhatjuk, hogy a számunkra megfelelő mozgásforma mellett tettük le a voksot? Lehet-e túl sok a sport?

A régió további fejlődéséért

2015. május 19.
A Magyar Turizmus Zrt. és a Hévíz TDM Egyesület stratégiai megállapodást írt alá Magyarország turisztikai kínálatának fejlesztése és az elérhető szolgáltatások színvonalának emelése érdekében. Az együttműködés célja többek között a külföldi gyógyvendégek számának növelése a balatoni és a nyugat-dunántúli régióban.

Útlezárások vasárnap Keszthelyen a futóverseny miatt

2015. május 19.
A pünkösdi hétvégén a család minden tagja megtalálja a számára érdekes programokat a Keszthelyi Kilométerek futóverseny alkalmával. Keszthely Kapitány szuperhős az idei rendezvény jelképe, aki, mind a gyermekeket, mind a felnőtteket motiválni fogja a különböző távú versenyek alkalmával.

Áprilisi éremeső a Rezidance Tánccsoportnak és koreográfusi díj Varga Enikőnek

2015. május 18.
Április hónapban a Rezidance Tánccsoport két versenyen vett részt, ahol sikeresen helyt álltak és kupákkal a kezükben tértek haza.

Irodát nyitott a DK Keszthelyen

2015. május 17.
Irodát nyitott a Demokratikus Koalíció Keszthelyen május 16-án. Dr. Kolber István, a DK Országos Tanácsának Elnöke, az Új Köztársaság Alapítvány Elnöke, és Kovács Viktória, a keszthelyi választókörzet elnöke sajtótájékoztatót tartott a megnyitó után. Többek között beszámoltak új akciójukról is.

Food Revolution Day a gyenesdiási piacon

2015. május 17.
Május 16-án, szombaton ismét tematikus napot tartottak a gyenesdiási Balatoni Hal- és Termelői piacon. A Food Revolution Day rendezvényen Somogyi Zoltán Max zöldborsófasírozottat készített a Zölderő faházban.

Húsz éves hivatásos szolgálatukat ismerték el a keszthelyi tűzoltóknak

2015. május 15.
Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, húsz éves szolgálati jelet adományozott Hegedűs Ágoston tűzoltó alezredesnek és Porkoláb Zoltán tűzoltó őrnagynak. Az előbbi a Keszthelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályának kiemelt főreferense utóbbi pedig a Keszthelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka.

Szilveszteri szállás lehetőségek a Balaton környékén

2015. május 15.
Egy finom bor valamelyik badacsonyi pincében? Halételek Tihanyban, vagy egy felejthetetlen nap a balatonfüredi élményfürdőben? A Balaton még mindig sokak kedvencének számít a nyári időszakban, de egyre többen fedezik fel a tó környékének szépségét akkor is, ha más évszakokról van szó. A szabadtéri rendezvények már az első tavaszi hetekben elkezdődnek, és egészen késő őszig rendszeresen akadnak programok és szabadidős lehetőségek.

Egy idős férfi sérült meg a keszthelyi balesetben

2015. május 15.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy 76 éves férfi Yamaha típusú segédmotorjával 2015. május 13-án 14 óra 10 perckor Keszthelyen a Tapolcai úton a belváros irányából Gyenesdiás irányába közlekedett, amikor a Tapolcai út és az egyik áruház parkolójába vezető út kereszteződésénél összeütközött egy Opel Astra típusú személygépkocsival.

Az asbóthosok is csatlakoztak a hétvégi TeSzedd! akcióhoz

2015. május 14.
Mintegy 115 ezren csatlakoztak előzetesen a hétvégi TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz. Keszthelyen - a városi középiskolák közül egyedüliként - az Asbóth-iskola is részt vesz a programban.

Megújulnak a keszthelyi Balaton-parton a szállodák?

2015. május 14.
Megkezdődött a műszaki átadás, így a nyár folyamán már használatba vehetik a látogatók a keszthelyi Balaton-parti sétány- és közterület-fejlesztés csaknem 400 millió forintból megvalósított második ütemének beruházásait - mondta el a város polgármestere csütörtökön Keszthelyen, sajtótájékoztatón.

Gyermekzsivaj a keszthelyi tűzoltóságon

2015. május 14.
A keszthelyi Kísérlet utcai óvoda gyermekei látogatták meg a Keszthelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságot.

Magyarország a top 10-ben

2015. május 13.
Sok utazó számára fontos szempont a szálláshelyeken biztosított internetkapcsolat, üzleti utazóknak pedig mondhatni elsődleges. A trivago.hu szálláskereső weboldal felmérése szerint a hotelszobákban elérhető internetszolgáltatás terén az Egyesült Államok viszi a pálmát. Ám többek között az Egyesült Királyságot, Belgiumot és Németországot megelőzve Magyarország is a top 10-ben van.

A Bethesda Gyermekkórházban hamarosan használatba vehetik az Anyák Házát

2015. május 13.
A közvetlenül a Kórház szomszédságában elhelyezkedő épület a beteg gyerekek szülei számára készül, hogy gyermekük mellett maradhassanak, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Az Anyák Háza adományokból és az SZJA 1%-os bevételekből épül.

Felhőszakadás, viharos szél, jég - Cudar időnk lesz!

2015. május 13.
A szerdán várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére másod- és elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

A 25 legjobb hazai kisvendéglő

2015. május 12.
Összeállításunkban olyan éttermeket gyűjtöttünk össze, amik őrzik a klasszikus házias vendéglátás és ételkészítés hagyományait. Ahol a vendég tényleg az első, a berendezés ízléses és barátságos, az ételek pedig, mintha nagyanyáink készítették volna. Ahol úgy érezzük, nem étteremben, hanem vendégségben vagyunk, ahová bármikor visszatérnénk.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Hegyi Barbara: Alkalomadtán
2015. május 28.
könyvbemutató

A BALATON-PARTI ZÖLDTERÜLETEK ÉRTÉKEI
2015. május 28.
előadás

ÜTŐS BB
2015. május 28.
előaád

Keszthelyi Kilométerek Futóverseny - vasárnap
2015. május 24.
sport

Keszthelyi Kilométerek Futóverseny - szombat
2015. május 23.
sport


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  28
kultúra
  67
sport
  56
életmód
  60
környezetvédelem
  21

Hirdetés