24 óra hírei

Széthúzás helyett együtt a városért

2014. október 22.
Ünnepélyes keretek között tartotta alakuló ülését Keszthely képviselő-testülete október 22-én. A rendezvényen a korelnök, dr. Ifi Ferenc mondott köszöntőt, üdvözölve a megjelenteket, köztük Manninger Jenőt, a térség országgyűlési képviselőjét és dr. Varga Andreát, a Keszthelyi Járási Hivatal vezetőjét.

Keszthelyi az Állatkert egymilliomodik látogatója

2014. október 22.
Szerda délelőtt kereste fel az Állatkertet a 2014-es év egymilliomodik látogatója. A három és fél éves Matyi Keszthelyről érkezett keresztanyja társaságában.

Teljes útlezárás Keszthelynél

2014. október 22.
A keszthelyi Borbás Vince sétány vasúti átjárójánál lesz a forgalomkorlátozás.

A szépség örök és múlandó is lehet

2014. október 21.
A szépség koronként és kultúránként változott – fogalmaz Tar Ferenc történész, középiskolai tanár, akivel a fogalomról, annak tartalmi töltetéről beszélgetünk.

Erős lehűlés, viharos szél, sok csapadék - Éjszaka viharos széllel markáns hidegfront érkezik

2014. október 21.
Éjszaka Magyarországot nyugat felől markáns hidegfront éri el erős lehűléssel, viharos széllel, jelentős csapadékkal. Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú, narancssárga figyelmeztető előrejelzést adott ki Zala megyére a heves széllökések miatt. A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 km/h–s sebességet is.

Útlezárás Hévízen

2014. október 21.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Hévízen az október 23-i ünnepség miatt útlezárásra kell számítani.

A hatos lottó 2014. 42. heti nyerőszámai és nyereményei

2014. október 19.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

A keszthelyi kábítószer-kereskedő fiatalkorúval is árultatta a drogot

2014. október 19.
A rendelkezésre álló adatok szerint az idősebb férfi 2012 őszén, illetve 2013 nyarán több alkalommal értékesített különböző fajta kábítószereket egy fiatalkorú embernek, aki azokat tovább adta keszthelyi ismerőseinek, valamint maga is fogyasztott a szerekből.

Az ötös lottó 2014. 42. heti nyerőszámai és nyereményei

2014. október 18.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Átvette megbízólevelét Ruzsics Ferenc polgármester és a képviselő-testület tagjai

2014. október 18.
Jogerőssé vált a 2014. helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának eredménye, a polgármester és a képviselők megbízóleveleit ma délután a városházán Dr. Gyarmati Balázs, a Helyi Választási bizottság elnöke adta át. Az eseményen részt vett Dr. Horváth Teréz, a Helyi Választási Iroda vezetője is.

Fogadj el ilyennek! - Flashmob Keszthelyen

2014. október 17.
A hivatalosan számon tartott, 600 ezer főt számláló fogyatékos személyeken kívül nagy számban élnek köztünk olyanok, akik különböző, kevésbé látható problémával küzdenek időlegesen vagy tartósan. Ők mind társadalmi segítségre szorulnak.

Országos sikerek

2014. október 17.
A keszthelyi KVDSE triatlonosai kiváló eredményeket értek el az október 11-én, Rádpusztán rendezett Duatlon Diákolimpia Országos Döntőn. Az idei diákolimpiai viadal gyönyörű időben, szép környezetben zajlott mintegy 1200 sportoló részvételével.

Az összefogás a siker egyik kulcsa

2014. október 16.
A Fidesz - KDNP sikerként könyvelheti el az önkormányzati választásokat. Zala megyében a nagyobb városokban mindent megnyertek, s egyetlen más párt sem adott polgármestert - fogalmazott a Fidesz-KDNP Zalaegerszegen tartott eredmény és kampányértékelő összejövetelén Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a megyei választmány elnöke.

Továbbra is túlsúlyos-e 
a magyarok kétharmada?

2014. október 14.
Az elhízás világszerte egyre komolyabb problémát jelent a felnőttek és gyermekek körében egyaránt, hozzájárulva számos krónikus betegség (cukorbetegség, magas vérnyomás, szívinfarktus, szélütés, daganat, stb.) kialakulásához.

Újra Nyitott Balaton!

2014. október 14.
A tavaszi sikeres összefogás után, idén ősszel ismét megrendezésre kerül a teljes régiót átfogó Nyitott Balaton elnevezésű programsorozat, ahol a szervezők alapvető célja megmutatni, hogy a Balaton nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem ősszel is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni.

A szépség a pszichológus szemüvegén keresztül

2014. október 14.
Miért köszönnek vissza a címlapokról az extra vékony hölgyek, ha a férfiak többsége a normál testalkatra, a homokóra alkatú nőkre esküszik? Milyen szempontok vezérlik a nőt a férfiak testi vonzerejének megítélésében? Az arc vagy a testalkat a döntő? Dr. Kovácsné Mozsolics Melinda válaszolt a kérdéseinkre.

Belülre figyelni, ahol a szépség is más értelmet nyer

2014. október 13.
Akkor igazi a szépség, ha az belülről sugárzik, amikor tartalma van. Az intim torna lényege – amely a gátizomzat erősítő módszere, kapcsolatban van az ürítésekkel és a szexuális élettel nőknél és férfiaknál egyaránt – a belülre figyelés, amely sokszor nehezen valósítható meg stresszes, gyorsuló világunkban. Bedő Bea Kriston-intimtorna-trénert kérdeztük.

Új játszótér Keszthelyen civil kezdeményezéssel, önerőből

2014. október 13.
A Magocska plébániai családcsoport tagjai fiatal családosok, akik havonta egy-két alkalommal találkoznak, Zoltán atya vezetésével pedig legalább minden hónapban egyszer családos misét tartanak a Szent Család-templomban – mesélte lapunknak a csoport egyik tagja, Pálfi László, az Otthon Centrum keszthelyi vezetője.

Ruzsics Ferenc harmadszor is Keszthely polgármestere

2014. október 12.
Ruzsics Ferenc harmadszor is Keszthely polgármestere lett a vasárnapi önkormányzati választáson, nagy fölénnyel nyert a három további jelölt előtt.

Harminc éve a pályán dr. Kiss Ferenc

2014. október 12.
Cserszegtomaj Község Önkormányzatának kitüntetését kapta meg dr. Kiss Ferenc háziorvos, a Magyar Orvosi Kamara Zala Megyei Területi Szervezetének elnöke, aki 1984 óta praktizál, és huszonöt éve hozták létre a megyei orvosi kamarát. 1983-ban végzett az orvosi egyetemen, majd a Keszthelyi Kórházban kezdett el dolgozni az intenzív osztályon. Egy év múlva a megüresedő körzeti rendelőben folytatta pályafutását.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

SAPSZON ORSI QUINTET
2014. november 06.
zene

Az I. világháború tárgyi emlékei
2014. október 30.
Múzeumok Őszi Fesztiválja

Városi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére
2014. október 23.
megemlékezés

BOPPARD-I FÚVÓSZENEKAR KONCERTJE
2014. október 22.
zene

Fáklyás felvonulás
2014. október 22.
ünnep


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  22
kultúra
  57
sport
  46
életmód
  48
környezetvédelem
  17

Hirdetés